top of page

Wie is De Witte Zebra?

Witte_edited.png

De Witte Zebra

“De Witte Zebra” vond ik een leuk klinkende naam voor mijn praktijk, want meestal spreken dieren kinderen aan. Maar zelf zie ik ook heel graag zebra’s daar ik het fascinerende dieren vind. Ieder met zijn unieke strepen, net zoals onze unieke vingerprints. Vandaar ook voor mij is ieder wezen en individu uniek en zal ik in mijn begeleiding daar ook naar handelen. Een specifiek traject/begeleiding op maat.

De symboliek van de Witte Zebra staat dan ook voor:

 

  • Iedere zebra heeft zijn eigen patroon en strepen net zoals ieder kind en persoon zijn specifieke eigenschappen en karaktertrekken heeft

 

  • Zebra's zijn net zoals mensen sociale wezens, maar af en toe zie je ook individuele zebra's

 

  • De Witte Zebra want wit is een kleur, maar over wit kunnen we onze eigen kleuren en strepen zetten.

DSC_8075-2.jpg

Gwenda Beutels

Als mama van 3 tieners durf ik gerust zeggen dat ik al heel wat ervaring heb met kinderen en jongeren. In mijn jongere jaren ben ik actief geweest als begeleiding tijdens jeugdkampen én met babysitten. In mijn huidige dagen ben ik lector aan UCLL voor de graduaatsopleiding Orthopedagogische Begeleiders.

Na diverse extra opleidingen, bijvoorbeeld Relatie- en communicatiewetenschappen en Reiki 2, vond ik het tijd om de stap te wagen naar mijn eigen praktijk.

Persoonlijk heb ik eveneens ervaring met HSP.

bottom of page