top of page

Wat doet De Witte Zebra?

Kid schilderij

Coaching

Ik vertrek steeds vanuit de hulpvraag van het kind, en ga op zoek naar hun talenten en kwaliteiten. Op een speelse, creatieve en oplossingsgerichte manier help ik kinderen om vastzittende emoties te overwinnen en ermee om te gaan.

Is een laagdrempelige vorm van begeleiding voor kinderen en jongeren die het even moeilijk hebben met bepaalde situaties, zich door omstandigheden niet lekker in hun vel voelen en daardoor hun evenwicht wat verloren zijn.

Ik werk steeds op een ervaringsgerichte en unieke manier, aangepast aan de interesses, gevoelens en behoeften van jouw kind/jongere. Authentiek en uniek is waar de Witte Zebra voor staat, want net zoals een zebra uniek is in zijn soort, is ook jouw kind uniek in de eigen ontwikkeling.

young-girl-wearing-sandalen, -summer-madeliefjes

Natuurcoaching

Hiermee wil ik terug de verbinding maken met de natuur. Wandelen in de natuur is ontspannend en inspirerend. Door de extra zuurstof en de beweging geeft het een boost aan lichaam en geest. Door met je lichaam te bewegen, bewegen ook je gedachten.

 

De natuur helpt je om los te komen uit je hoofd en om met heel je lichaam te kijken, te voelen, te denken, te beleven… en je te verwonderen. Back to basics en voelen met je hele lichaam en je hart.

intuïtieve Counselling

Reiki

Is een Japanse leer waar we energetisch werken met handoplegging op bepaalde punten op het lichaam. De doorstroom van deze energie stimuleert het zelfhelende vermogen van ons eigen lichaam. Soms hebben mensen fysieke pijn doordat er emotionele onbalans is (verdriet, boosheid, stress). Andersom heeft fysieke pijn weer een negatief effect op de emotionele toestand.

 

Door de energie te sturen kunnen blokkades worden weggenomen zodat de samenwerking tussen het emotionele en het fysieke weer in een positieve flow komt. Deze holistische behandeling zorgt voor een ontspannend gevoel.

Doordat ik hierin Graad 2 heb kan ik eveneens Reiki energie vanop afstand doorsturen.

bottom of page